16-годишно момиче е било отвлечено преди два дни, но извършителят

...
16-годишно момиче е било отвлечено преди два дни, но извършителят
Коментари Харесай

Рецидивист отвлече момиче в Бургас

16-годишно момиче е било отвлечено преди два дни, само че причинителят бързо е хванат и вкаран зад решетките. Това стана обществено известно едвам през днешния ден, откакто Окръжният съд в Бургас наложи мярка "задържане под стража " за бургазлията Георги Киряков, оповестява "Флагман ".

На 16 май, в региона на УМБАЛ Бургас той отвлякъл 16-годишната В.М., употребявайки мощ - хванал я с двете ръце за качулката на суитчъра, издърпал я и качил наложително в колата, оповестяват от Съдебната палата.

29-Георги Киряков обаче бързо е задържан и мярката му за неотклонение е гледана в Окръжния съд в Бургас. Оставен е зад решетките, а съгласно магистратите събраните в досъдебното произвеждане доказателства изрично били безапелационни.

Това закононарушение се санкционира с „ Лишаване от независимост “ от 10 до 20 години или пожизнен затвор, както и конфискация на част или цялото имущество на отговорния.

Съдебният състав е решил, че тежестта на плануванаъа глоба обуславя и съществуването на действителна заплаха обвиненият да се укрие, за да осуети наказателно гонене.

Видно от приложената информация за съдимост обвиненият е лице с голям брой предишни осъждания, което демонстрира незаконна непримиримост и отвод да поправя държанието си, прецизират от пресцентъра на Окръжния съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР