16-годишно момче се нуждае от средства, за да пребори рака.

...
16-годишно момче се нуждае от средства, за да пребори рака.
Коментари Харесай

Зов за помощ: 16-годишно момче се нуждае от средства, за да пребори рака

16-годишно момче се нуждае от средства, с цел да пребори рака. Виктор Попов е възпитаник в 57 Спортно учебно заведение „ Св. Наум Охридски “ в София с профил футбол. Разбира за заболяването през лятото, когато получава болки в крайници и бива диагностициран с остеосарком - прогресиращо онкологично заболяване на костите. Веднага стартира лекуване с химио и лъчетерпия в Пловдив, само че до този миг то не дава резултат и като единствен вид, лекарите оферират ампутация на крайници, където се намира туморът.

Семейството се свързва с болница в Истанбул, откъдето дават вяра за различен тип лекуване, само че за него са нужни финанси, с каквито фамилията не разполага. Съученици на Виктор са почнали акция за набиране на средства " Да дарим живот на Вики! Да спасим дружно един детски живот! Да спасим едно краче на футболист! ". Към нея към този момент са се присъединили и други столични учебни заведения. Събраните до момента пари обаче, са към момента незадоволителни, а положението на детето се утежнява, защото ракът се популяризира и в белите дробове.

Банковата сметка е на името на майката на Виктор - Иванка Лазова, а нужната сума възлиза на 400 000 лева Ако желаете да помогнете, може да го извършите като дарите пари по следната сметка:

Титуляр: Иванка Благоева Лазова

IBAN: BG61STSA93000026593385

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК

или:

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Виктор Георгиев Попов

IBAN: BG41BUIN95611000707352

BIC: BUINBGSF

Банка: Алианц Банк България
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР