16-годишно момче и възрастен мъж се превърнаха в герои и

...
16-годишно момче и възрастен мъж се превърнаха в герои и
Коментари Харесай

Изрод, отвлякъл момиче: Не съм педофил, обърках я за сестричката ми

16-годишно момче и възрастен мъж се трансфораха в герои и получиха почетни грамоти от кметството в съветския град Иркутск, откакто избавиха момиче, отвлечено от педофил.

По информация на съветските информационни организации момичето е било отвлечено след привършване на учебните занятия, като било причакано от нападателя и със мощ вмъкнато в колата му.

В този миг младежът Вячеслав Дорошенко става очевидец на случая и незабавно отива да заяви за видяното на по-възрастен мъж, който се е разхождал в региона.

Така двамата потеглят след колата на похитителя. След известно време причинителят спрял автомобила и изхвърлил момичето на улицата, след което се обърнал към преследвачите си и споделил, че се бил объркал, защото помислил ученичката за своята дребна сестричка, и избягал.

Тийнейджърът и мъжът помогнали на момичето и се обадили на майка му, след което отишли в полицията.

След по-малко от час причинителят е бил открит и задържан от управляващите след подробното изложение, което дали двамата мъже и момичето. Заловеният към този момент е имал две неоправдателни присъди за принуждение и е бил излязъл от пандиза през 2017 година

Сега против него следва нов развой, като този път го грози сред 5 и 12 години отнемане от независимост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР