16-годишно момче е с осем шева на главата след скандал

...
16-годишно момче е с осем шева на главата след скандал
Коментари Харесай

16-годишно момче с 8 шева на главата след роднински бой

16-годишно момче е с осем шева на главата след скандал сред родственици, които от години спорят за парцел.

Напрежението сред тях ескалирало в събота следобяд в столичния кв. “Враждебна”, заяви в. "24 часа ".

Версиите на двете страни в абсурда се разграничават и Министерство на вътрешните работи ги обяснява. Знае се, че след запой татко и малолетният му наследник са се скарали с родственици. Последвала замяна на удари и пред служители на реда всеки се жалел, че е атакуван и обичай. След мелето бащата се обадил на тел. 112.

Той бил остарял познайник на Министерство на вътрешните работи, постоянно засипвал служителите на реда с най-различни тъжби, настояват осведомени. При идването на полицията в събота роднините още веднъж влезнали в спор кой е провокирал абсурда и какво е станало по-късно. Всички били отведени за обзор в ИСУЛ. Заради контузия на главата 16-годишният бил зашит с осем шева. После той и татко му били освободени от болничното заведение. Малко по-късно обаче двамата отишли в “Пирогов” и бащата обяснил, че младежът е примрял.

От полицията са разпитали всички потърпевши, по случая е заведено и следствено дело. Засега няма арестувани, тъй като от спорните показания на роднините не се схваща кой е подбудител на абсурда и кой е нападнал първи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР