16-годишно момче беше намушкано в София. То е настанено в

...
16-годишно момче беше намушкано в София. То е настанено в
Коментари Харесай

Бащата на намушканото в София момче с потресаващи разкрития


16-годишно момче беше намушкано в София. То е настанено в „ Пирогов “.

След счепкване с група млади мъже ученикът и още един младеж са нападнати и бити, научи бТВ от свои източници.

По-тежко потърпевшото момче е с три прободни рани. Снощи е бил в реанимация. Другото момче е потърпевшо от ударите и след обзор е изписано.

Случаят е от петък след обяд, а сигнал е подаден в 19 ч. Инцидентът става медийно притежание нощес.

Първоначално са арестувани трима души, само че след това единият е освободен. Човекът с ножа, който е апетитен за причинителят, е палестински жител.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че случаят е станал след счепкване в региона на 18-о учебно заведение в София. По последна информация няма заплаха за живота на настаненото момче в „ Пирогов “.

В ефира на бТВ бащата на намушканото момче Иво Вълков описа, че синът му е нормализиран. Лекарите са създали всичко допустимо, с цел да го спасят.

„ Това, което ми е известно досега, е, че след замяна на реплики се стартира нахлуване. Двама от нападателите са бежанци, а третият – български жител. Нападат сина ми и негови другари. Това става пред магазин до учебното заведение. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, единият прескача бара и взима нож “, описа Иво Вълков.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, само че не е съумял. След това тримата стартират да гонят компанията на сина на Вълков.

„ Догонват ги и стартира ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук към този момент е неописуема свирепост. Третият нападател – българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци “, описа още бащата.

Екипът на бТВ направи инспекция и бе доказано, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на фамилията му обаче е, че той се е опитал да спре индивида с ножа. Тъй като не е открит като причинител е бил освободен.

„ По моя информация той не е държал ножа, само че може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и в профил в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и стартира да го удря с юмруци там, без да стопира. Това са разказите на очевидци, които са дали показания “, описа още бащата.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е видян пред Трето районно ръководство, добави Иво Вълков. На сутринта племенникът му е освободен. Според него към този момент има опит за прикриване на истината, защото в някои медии се оповестява единствено за двама арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР