16-годишният Кристо е един сред многото пострадали от своеволията на

...
16-годишният Кристо е един сред многото пострадали от своеволията на
Коментари Харесай

СНИМКИ Проговори още една жертва на Джан от Русе! Бой по улици, пред дома и заплахи с верига

16-годишният Кристо е един измежду многото потърпевши от своеволията на Джан в Русе. Припомняме, че през вчерашния ден видео шокира обществеността - на него агресорът бие грубо жертвата си, приклещена в тоалетна, а след това я кара да му целува краката.

Оказва се, че потърпевшото момче от видеото не е единственият пострадал от насилника. Оказа се, че жертвите на бияча са повече от 15. Това провокира и няколко митинга в крайдунавския град. Кристо е друго момче, което е било нападнато от него.

" Всичко стартира преди повече от година, юни месец, бях на открито с мои другари в кв. " Чародейка ". Вървяхме и си говорихме и това момче от някъде се появи. Не знам по какъв начин и от къде, нямах концепция кой е. Той стартира да ме блъска и атакува. Според него това се случва, тъй като не съм се държал както би трябвало с хората, с които съм излизал. Не разбирах, тъй като не го познават. Аз си потеглих, тъй като не желаех спор, само че той потегли след мен ", споделя Кристо пред Нова тв.

" Удари ме дра пъти в кръста с пестник и един път в коляното. Стигна до входната ми врата. Почна да рита, да вика. Отворих вратата и го помолихда си тръгне. Опита се да ми вземе ключовете. Момента в който се пробвах да затворя вратата и той взе ключовете, той се появи с тази верига. Беше открита сред етажите на жилищния вход. С нея беше изработен опит да ми бъде нанесена вреда. Благодарение на не знам какво, у дома имаше някой, който излиза, взима веригата и нещо му е споделил. Бях уплашен ", споделя момчето.

Майка му Десислава съобщи, че не е подавала тъжба в полицията, тъй като не са му нанесени съществени вреди.

" Ако би трябвало да съм почтена, като си показва в случай че никой не е бил у дома, един-два удара с това желязо какви последици щеше да донесе. Не можах да дремя цяла нощ, откакто гледах клипчето, което е в пространството. Не можах да дремя ", споделя майка му Десислава.

" Джан не е единственият случай. Просто на него му се даде публичност. Вчера видях младежи на митинга, само че къде са родителите? Ние би трябвало да служим за образец. Ще помоля тези, които не могат да гледат деца, да не ги вършат ", заключи майката на Кристо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР