16-годишният Данаил Григоров от София започва борба с коварно заболяване

...
16-годишният Данаил Григоров от София започва борба с коварно заболяване
Коментари Харесай

В навечерието на Рождество: Да бъдем съпричастни и да помогнем на едно 16-годишно момче

16-годишният Данаил Григоров от София стартира битка с подло заболяване – рак на костите. За лекуването са нужни 300 000 паунда. Сумата е непостижима за фамилията му.

Всичко стартира тази есен с леки болки в дясната ръка.

" Тогава се търпеше и си мислех, че е може би нещо подуто, настинал съм. Обаче по-късно болката си продължаваше, ставаше по-силна, по тази причина отидохме при лекари, които в действителност ми споделиха, че имам израстък. Доста ужасно е. Няма по какъв начин да се изясни по различен метод. Това е капацитет може би да умреш, не знам “, споделя Дани пред bTV.

В момента Дани е в болница в Лондон с татко си. " Призивът ми е, в този момент като се дава публичност, който не е схванал, който с каквото може да помогне. Всъщност нали, когато доста хора се обединят не е нужно доста от всеки. Нужно е по малко “, споделя бащата Калин Григоров. 

Майката на Дани Мая Григорова остава в София, само че се моли всеки час, всяка минута – детето ѝ да оздравее и да се върне при нея: " Моля Бог да е съпричастен с всички нас… да може моето дете, което е единствено на 16 години да може да изживее своите неосъществими любови и своите неосъществени фантазии. Искрено имам вяра в това “.

А Дани има единствено едно предпочитание за Коледа – да оздравее. Благодари на всички, които към този момент са му подали ръка. 

Ако желаете и имате опция да помогнете, сметката на Дани е:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG22BUIN95611000727579

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Данаил Григоров
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР