16 -годишният Данаил Григоров от София започва борба с коварно

...
16 -годишният Данаил Григоров от София започва борба с коварно
Коментари Харесай

16-годишно момче се нуждае от помощ за борба с коварно заболяване

16 -годишният Данаил Григоров от София стартира битка с подло заболяване – рак на костите. За лекуването са нужни 300 000 паунда. Сумата е непостижима за фамилията му.

Всичко стартира тази есен с леки болки в дясната ръка.

Причината – рядкото заболяване не е включено в листата на Здравната каса

„ Тогава се търпеше и си мислех, че е може би нещо подуто, настинал съм. Обаче по-късно болката си продължаваше, ставаше по-силна, по тази причина отидохме при лекари, които в действителност ми споделиха, че имам израстък. Доста ужасно е. няма по какъв начин да се изясни по различен метод. Това е капацитет може би да умреш, не знам “, споделя Дани.

Снимка: btvnovinite.bg

В момента Дани е в болница в Лондон с татко си. „ Призивът ми е, в този момент като се дава публичност, който не е схванал, който с каквото може да помогне. Всъщност нали, когато доста хора се обединят не е нужно доста от всеки. Нужно е по малко “, споделя Калин Григоров, татко на момчето.

През последните седмици медикаментът се намира все по-трудно, а опция няма

Майката на Дани остава в София, само че се моли всеки час, всяка минута – детето й да оздравее и да се върне при нея: „ Моля Бог да е съпричастен с всички нас… да може моето дете, което е единствено на 16 години да може да изживее своите неосъществими любови и своите неосъществени фантазии. Искрено имам вяра в това “.

Снимка: btvnovinite.bg

А Дани има единствено едно предпочитание за Коледа – да оздравее. Благодаря на всички, които към този момент са му подали ръка. 

Ако желаете и имате опция да помогнете, сметката на Дани е:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG22BUIN95611000727579

BIC: BUINBGSF

Основание: Дарение за Данаил Григоров

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР