16-годишният Блейк Уорд бил отнесен от течението по време на

...
16-годишният Блейк Уорд бил отнесен от течението по време на
Коментари Харесай

Влюбена ученичка разплака мрежата със снимка с мъртвия си приятел

16-годишният Блейк Уорд бил отвеян от течението по време на фамилна отмора в Уелс. Момчето било избавено, само че лекарите се оказали безсилни да го върнат към живот.

Блейк бил един от тримата младежи, които са потърпевши във водата в този ден. Момчето било откарано в детската болница Alder Hey и включено към животоподдържаща инсталация. Пет дни смазаното от тъга семейство живеело с вярата, че ще се случи знамение и със свито сърце чакало решението на лекарите, съобщи Блиц.

``
реклама

В последна сметка лекарите решили да изключат Блейк от апаратите, тъй като вследствие на случая мозъкът му бил мощно повреден. 

 Фото © Соцсети
Но освен роднините преживявали тежко случая с момчето. Блейк си имал другарка. През цялото време 15-годишната Стефани седяла компактно до леглото на младежа. 

Кой е споделил, че децата не могат да обичат? Първата обич е най-силна, чиста и запаметяваща се. Затова и за момичето случаят с Блейк бил огромен удар. 
 Фото © Соцсети
След гибелта на обичания си, Стефани написала на профила си във Facebook сърцераздирателна фотография от болничната стая. Кадърът е изработен няколко минути, откакто момчето било изключено от животоподдържащата инсталация. Стефани е легнала в леглото на огромната си обич и е положила глава на гърдите му. 
 Фото © Соцсети
" Днес беше най-тежкият ми ден, който в никакъв случай няма да мога да не помни. Вчера ни споделиха, че Блейк в никакъв случай няма да се възвърне, че мозъкът му е повреден. И се наложи да вземем мъчно решение - да го изключим от апаратурата и да го пуснем ", споделя младото момиче. 
 Фото © Соцсети
Стефани прибавя, че за нея Блейк е бил необикновен човек, с който е съумяла да показа както неприятното, по този начин и положителното. По думите й, той бил любящ и грижлив и постоянно бил готово да се притече на помощ. 

" Знайте, че Блейк умря, заобиколен от околните си. Той ще остане вечно в сърцето ми. Лети високо, момче. Ще направя всичко допустимо, с цел да се гордееш с мен! Обичам те и постоянно ще те обичам! ", споделя съкрушената от болежка Стефани. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР