16-годишната ученичка Райли Хонър от Монмаут, САЩ има сериозен здравословен

...
16-годишната ученичка Райли Хонър от Монмаут, САЩ има сериозен здравословен
Коментари Харесай

Тийнейджърка преживява един и същи ден постоянно, защото... СНИМКИ

16-годишната ученичка Райли Хонър от Монмаут, Съединени американски щати има сериозен здравословен проблем. Тя не помни. Паметта й се изключва и „ рестартира” на всеки два часа.

Ужасното и положение е реалност, откакто е получила тежък ритник в главата по време на танци.



От денят на този случай тя не помни коя дата е и не помни даже какво е яла преди два часа. Тя помни една единствена дата и претърпява 11 юни всеки ден в продължение на години.

Райли споделя пред публицисти: „ На вратата на стаята ми има календар, поглеждам и го и виждам, че е септември и си споделям: Какво?” После добавя: „ Хората не могат да ме схванат. Чувствам се, все едно съм във филм”.



Нейните родители обезверено се пробват да намерят някакви отговори на рпичините за мозъчното увреждане, защото всички лекари са изумени от положението на щерка им.

Майка ѝ споделя: Казват ни, че всичко е наред. Не могат нищо да открият. Не виждат разтърсване, няма кръвотечение в мозъка, няма тумори”. Сега Райли непрекъснато си записва разнообразни неща в тетрадка и се пробва да ги запомни. Телефонът ѝ не стопира да прави фотоси, тъй като не може да запомни от кое място е предходна по улиците.

Майка ѝ приключва: "Ужасно е това нейно положение. Моят брат умря преди седмица, а тя не помни вуйчо си изцяло след два часа ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР