16-годишен втрещи полицаи и прокурор, след като извърши шест обира

...
16-годишен втрещи полицаи и прокурор, след като извърши шест обира
Коментари Харесай

Срамен рекорд: Стефан на 16 напрaви 6 обира за година край П...

16-годишен втрещи служители на реда и прокурор, откакто извърши шест обира в Пловдивско в границите на година. Стефан е от град Кричим. Не посещавал учебно заведение и не работел. Той решил да прави обири от търговски обекти и коли в Кричим. Отнетите движимости продавал и по този метод си набавял пари за лични потребности.

Тийнейджърът правил кражбите нощем, до момента в който родителите му спели, а той обикалял из града. в Периода от януари предходната, до януари тази година лишил пари и движимости от два автомобила, от магазин за облекла втора ръка, от склад за строителни материали и вендинг автомат. Установено е, че е откраднал мобилни телефони, пакетирани хранителни артикули, безалкохолни питиета, видеорегистратор, флашпамет и други, както и пари, всичко на обща стойност 1037 лв.. След последния удар малолетният апаш е арестуван, а сега е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Районна прокуратура към този момент е внесла обвинителния акт против него, като следва да бъде планувано съвещание и да бъде изправен пред съда.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР