16-годишен ученик е бил намушкан с нож в центъра на

...
16-годишен ученик е бил намушкан с нож в центъра на
Коментари Харесай

Чужденец намушка 16-годишен ученик с нож в центъра на София

16-годишен възпитаник е бил намушкан с нож в центъра на София, а различен е бил обичай при същия случай. Нападението се случва в петък следобед в заведение за хранене против столичното 18-о учебно заведение " Уилям Гладстон ".

До него се стига, откакто възпитаници се скарали с група чужденци край заведението на ул. " Пиротска ". Двете групи се разделят, а малко по-късно двама от младежите биват нападнати. Единият е с три прободни рани в региона на корема и на гърдите и е настанен в болница " Пирогов ". Другият възпитаник е потърпевш от нанесени по него удари и след лекарски обзор е бил изписан. И двамата са без заплаха за живота.

От прокуратурата оповестиха, че по случая са арестувани трима души, както и, че е повдигнато обвиняване на 17-годишен задграничен жител по отношение на закононарушението.

Според бащата на намушканото момче единият от нападателите е племенник на българския режисьор и държавник Нидал Алгафари.

" Просто ги догонват и се стартира ръкомахане с ножа по всички. Единият споделя, че те имат нож и се разбягват. Синът ми дружно с негов другар не съумяват да избягат и той е наръган в гърдите и в корема. Тук към този момент е неописуема свирепост - третият нападател, който е българин, вижда къде му е раната и стартира да го удря с юмруци там без да стопира ", показа бащата пред bTV, базирайки се на разкази от очевидци.

От медията потвърдиха, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари, само че версията на неговото фамилията е, че той се е опитал да спре нападателя с ножа и защото не е открит като причинител е бил освободен от полицията.

Към момента към момента се обясняват детайлностите към това по какъв начин и за какво е зародила обстановката. По непотвърдена информация повода за нападението е спор поради момиче.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР