16-годишен тийнейджър от Кърджали е бил прострелян при стрелба в

...
16-годишен тийнейджър от Кърджали е бил прострелян при стрелба в
Коментари Харесай

Убиха 15-годишен българин в Дания

16-годишен младеж от Кърджали е бил прострелян при пукотевица в Копенхаген през вчерашния ден. Това съобщи 24rodopi.com, базирайки се на близки на момчето.

Раненото момче било откарано в клиника в датската столица, като полицията уведомила родителите му за случилото се. Снощи той е умрял в болничното заведение.

Кюрди от Ирак са убийците на 16-годишния Тунджай Е., който чиракувал в бръснарница в Копенхаген.

Собственикът на бръснарския салон също е от кюрдски генезис.

" Двама кюрди пристигнали да убият притежателя на бръснарския салон, в който работеше Тунджай. Вместо да се скрие, той застанал сред убийците и " патрона си ". Вероятно мислел, че против него няма да стрелят и ще даде късмет на " патрона " си да избяга. Бил прострелян във врата ", описаха пред 24rodopi.com близкия на убития младеж.

Информацията от полицията в Копенхаген е нищожна. Трима са били простреляните през вчерашния ден, като се ревизира връзка с ликвидиране и в друга част на датската столица предния ден. Късно през вчерашния ден убийците били арестувани, гласи неофициалната информация.

" Тунджай научи занаята от приятеля си Ахмед в Кърджали и реши да отиде да печели пари в Копенхаген, където от години е татко му Ердинч ", разясняват околните.

Само преди седмица Тунджай споделил на майка си, че не е удовлетворен от заплащането и счита да се върне в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР