16-годишен разказа как все повече и повече хора“ продължават да

...
16-годишен разказа как все повече и повече хора“ продължават да
Коментари Харесай

Тийнейджър зад партито „извън контрола“, което видя 300 души да се сблъскат с вратата на родителската къща, говори открито

16-годишен описа по какъв начин „ от ден на ден и повече хора “ не престават да влизат в дома на родителите му по време на празненството -катастрофира от стотици празнуващи.

Ученикът на A-level възнамеряваше към 40 другари да отидат до къщата в Уортинг, Съсекс предишния петък, до момента в който майка му беше на отмора в Португалия. Но детайлности за празненството бяха споделени в обществените медии и по този начин към 20:30 ч. хаосът беше настъпил на улицата и трябваше да бъде извикана полиция с повече от 300 събрани младежи.

Други поданици на Poulters Lane оповестиха за коли бил атакуван и видял коли за спешна помощ да идват в къщата. А 18-годишен мъж беше откаран в болница с пострадвания, откакто е бил атакуван, удостовери полицията, като прикани очевидци да се свържат с тях.

Изображенията демонстрират стотици младежи отвън къщата, откакто участват или се пробват да влязат празненството. Съобщава се, че момчето споделило, че погледнало през прозореца и видяло тълпите надолу по улицата, до момента в който разбивачи на врати преска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР