16-годишен е загинал, а 20-годишен е в пловдивска болница с

...
16-годишен е загинал, а 20-годишен е в пловдивска болница с
Коментари Харесай

След катастрофа в Кърджалийско: 16-годишен е загинал, а 20-годишен е в болница

16-годишен е умрял , а 20-годишен е в пловдивска болница с тежки пострадвания след злополука в Кърджалийско, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е зародил към 18:00 часа през вчерашния ден на основния път край землището на село Великденче. Според първичната информация 20-годишен е управлявал „ Мерцедес “, когато се е блъснал в движещ се пред него лек автомобил „ Тойота “. В резултат на удара първият автомобил е напуснал пътното платно и се е преобърнал на брега на река Върбица. Загинал е 16-годишен пасажер в него , а лидерът е бил превозен с тежки пострадвания в болница в Пловдив .

На 19-годишна пътничка в „ Тойота “-та е била оказана здравна помощ в Спешното приемно поделение, след което е била освободена.

Направеният тест за алкохол с техническо средство на 47-годишната жена, управлявала лекия автомобил „ Тойота “, е с негативен резултат . От водачите са били взети и проби за химически разбор.

Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е направила оглед на мястото на произшествието . Екип на РСПБЗН-Джебел е извадил затиснатите под ламарините лидер и пасажер в „ Мерцедес “-а. Пожарникарите са оказали техническа помощ при огледа и са почистили пътното платно в региона на злополуката. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР