16-етажна жилищна сграда в Охайо може да отвори отново в

...
16-етажна жилищна сграда в Охайо може да отвори отново в
Коментари Харесай

Жилищна сграда в Охайо, евакуирана след смъртоносна експлозия наблизо, може да отвори отново скоро

16-етажна жилищна постройка в Охайо може да отвори още веднъж при започване на идващия месец, няколко седмици откакто беше краткотрайно затворена след смъртоносна детонация на природен газ, която съществено нанесли вреди на прилежаща постройка.

Длъжностни лица от Youngstown подредиха евакуацията на International Towers на 10 юни, откакто инженерна компания откри, че прилежащата постройка на Realty Tower остава структурно рискова и е в „ заплаха от директно сриване “. Друга близка постройка, в която се обитава единственият хотел в града, също беше затворена.

Градските управляващи споделиха тази седмица, че задоволително от Realty Tower би трябвало да бъдат разрушени до 2 август и че двете затворени здания могат да отворят още веднъж до този ден. Надяваме се, че работата по разрушаването ще стартира идната седмица в Realty Tower, само че чиновници споделиха, че работният график остава течен.

Експлозията от 28 май взриви огромна част от приземния етаж на Realty Tower, убивайки банков чиновник и ранявайки няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР