16 души са били ранени, двама от които сериозно, освен

...
16 души са били ранени, двама от които сериозно, освен
Коментари Харесай

Макрон: При стрелбата на джихадиста бяха ранени 16 души

16 души са били ранени, двама от които съществено, с изключение на тримата, които бяха убити в разигралата се през днешния ден (23 март) драма в югозападна Франция, в която основно настоящо лице беше мъж, изразяващ верността си към „ Ислямска страна “. Това сподели президентът Еманюел Макрон, представен от БГНЕС.
Полицаят, който зае мястото на жена пленник, „ се бори за живота си ", добави Макрон в телевизионно изказване. Той приветства мъжа като воин. „ Страната ни пострада от ислямистка терористична офанзива “, сподели президентът.
Припомняме, че похитителят – 26-годишен наркопласьор и евентуален ислямистки екстремист – взе по-рано заложници в супермаркет в Треб.
Вътрешният министър Жерар Коломб сподели, че терористът, Радуан Лакдим, за който от службите показват, че е мароканец, е бил следен заради съмнение, че се е радикализирал, само че в последна сметка било решено, че не съставлява опасност.
Франция остава в нараснала подготвеност след вълната от джихадистки офанзиви, при които от 2015 година до момента беше лишен животът на стотици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР