16. 03. 2022 г. София – Клиентите на с първа

...
16. 03. 2022 г. София – Клиентите на с първа
Коментари Харесай

Онлайн супермаркет до прага на дома Ви! Торба с продукти на стойност над 30 лв. за първа поръчка печелят клиентите на eBag

16. 03. 2022 година София – Клиентите на с първа поръчка в онлайн супермаркета печелят подарък. Водещият онлайн супермаркет ще раздаде 6 000 торби с обичани артикули на стойност над 30 лева От 21 март 2022 година, понеделник, eBag ще бъде разполагаем за извършване на покупки на клиентите в Благоевград, Дупница, Рила, Бобошево, Кочериново, Яхиново, Джерман, Усойка, Слатино, Мурсалево, Бараково, Рилци и Бело поле.

Така на потребителите към този момент няма да им се постанова да посещават физически магазин, с цел да закупят мечтаните хранителни артикули, а ще имат достъп до всички артикули от супермаркета онлайн. Освен че могат да вземат подарък торба с артикули, клиентите в Благоевград и района в този момент имат опция да се записват и за безвъзмездна доставка

„ Качествена и здравословна храна към този момент ще доближава до прага на дома на клиентите ни и в Благоевград. Бързо и без нуждата от посещаване на физически магазини, потребителите ще имат достъп до над 11 500 висококачествени артикули от потвърдени производители, включително български, фермерски, занаятчийски и специфични артикули, както и всичко, което по принцип откриваш в супермаркета “, разяснява Иван Александров, създател и изпълнителен шеф на
Разширяването на обсега на доставки от страна на компанията идва след сполучливото показване на пазарите в София и областите Пловдив, Перник, Пазарджик, Банско. Само преди месец разгласи, че от основаването на платформата през 2015 година компанията е осъществила 1 милион доставки на клиентите си.

Поръчките се доставят до врата от 8. 00 ч. до 23. 00 ч. всеки ден, в авансово определен от клиента часови слот. Всеки клиент от обслужваните обитаеми места в област Благоевград може да съобщи своя слот за доставка за 21 март още от на следващия ден. „ Не вършим компромис с качеството на продуктите. Ако клиентът има каквато и да е забележка, парите му незабавно биват възобновени. “, отбелязва още Иван Александров.

Плодовете, зеленчуците, млякото и месните артикули, както и рибата в онлайн супермаркета са точно подбрани от потвърдени производители и вносители. Освен това от платформата се гордеят и с нишовите и профилирани артикули, за които другояче клиентите би трябвало да посетят няколко точки на продажба.

„ Това губи скъпо време, което Ви икономисва, тъй като с два клика на устройството си имате достъп до необятна гама артикули, без да се постанова да напускате дома или офиса си “, добавя Иван Александров. Освен обичайни и качествени артикули от редица ферми от цялата страна, в супермаркета има и прясно изпечен самун с високо качество и натурални съставки, който се подготвя съответно за всяка поръчка откакто бъде направена онлайн.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР