1500 лв. ще струва регистрационен номер на колата по избор.

...
1500 лв. ще струва регистрационен номер на колата по избор.
Коментари Харесай

Регистрационния номер за кола се увеличава от 1000 лв. на 1500 лв.! Засилено търсене на такива номера, а имат ограничен брой!

1500 лева ще коства регистрационен номер на колата по желание. Това става допустимо, откакто държавното управление направи промени в Тарифа №4 за таксите, които се събират в системата на Министерство на вътрешните работи по Закона за държавните такси, както и на таксите, събирани по Закона за придвижването по пътищата, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Таксата за прилагане на табели с регистрационен номер с четири идентични числа се усилва от 1000 лева на 1500 лева За регистрационни номера с композиция от числа „ аа-вв “, „ ав-ва “ и „ ав-ав “, където „ а “ и „ в “ са разнообразни цифри от 0 до 9, както и за регистрационен номер с композиция от четири числа по избор ще се заплаща по 300 лева, вместо досегашните 30 лева и 50 лева

Причина за увеличението на таксата са засиленото търсене на такива номера и техният стеснен брой, което би довело до неспособност за осъществяване на тази услуга.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР