1500 лв. месечно е абсолютният минимум Стартовите заплати в култовия

...
1500 лв. месечно е абсолютният минимум Стартовите заплати в култовия
Коментари Харесай

Каква заплата получават продавачите във „Фантастико”

1500 лева месечно е абсолютният най-малко

Стартовите заплати в паметния за студентите в София хипермаркет „ Фантастико ” стартират от 1500 лева Това сподели инспекция на Флагман в известна онлайн платформа за разгласи за работа. Най-сериозните суми, които може да получи чиновник на веригата е към 3000 лева бруто, само че възнаграждението съществено зависи от вид служба.

Изобщо нелоша заплата оферират от „ Фантастико ” по студентска стратегия „ Фантастичен учебен срок ”. С годишен отпуск от 21 дни и ненапълно работно време, както и месечни ваучери за храна в размер на 200 лева и карта MultiSport на преференциална цена, хипермаркетът притегля младежи с заплащане сред 1550 и 2000 лева Касае се за обслужване на клиенти, зареждане на обекта, етикетиране на стоката и грижа за хигиената в обекта.

Марджинът при касиерите в същата компания е по-малък, въпреки те механически да получават по-малко пари месечно. Обявите за работа за столицата при тази служба варират сред 1700 и 1930 лева, а всички бонуси, изброени горе, и още, също влизат в сметката. Това обаче, несъмнено, е брутното заплащане.

В някои обекти в столицата оповестената заплата за същия магазин е по-голяма, евентуално поради по-големия размер работа. Така да вземем за пример в жк „ Надежда ” и в жк „ Сухата река ” то възлиза на над 2300 лева бруто, до момента в който в Банкя - 1930 лева бруто.

Впечатление прави, че както доста други компании, и „ Фантастико ” са пуснали някои от обявите си без оповестена препоръчана заплата. Такива са им обявите да вземем за пример за зам.-главен сладкар, за зам.-управител, за охранители и монтьор. Там, евентуално възнаграждението е по-сериозно и много по конкурентоспособно за столицата.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР