1500 лева глоба получи от шуменския съд почерпена купонджийка, която

...
1500 лева глоба получи от шуменския съд почерпена купонджийка, която
Коментари Харесай

Пияна майка съобщи за окървавен труп в Шумен и го закъса

1500 лв. санкция получи от шуменския съд почерпена купонджийка, която подала подправен сигнал на телефон 112, съобщи Dariknews.bg. Действието се развило на 26 септември 2018 година

Обаждане на незабавния телефон съобщавало, че в шуменския кв. „ Дивдядово “ на тротоара на ул. „ Трети март “ имало окървавена паднала жена покрита с клони. Сигналът бил признат от областен център 112-Варна, откъдето бил предаден в дежурната част на при ОД Министерство на вътрешните работи гр. Шумен.

На мястото били изпратени патрулни служители на реда и екип на Спешна помощ. Около половин час служителите на реда обхождали региона на цялата улица, само че не открили лежаща окървавена жена, както и подателя на сигнала.

Униформените провели диалози и с живущи в региона, само че не открили очевидец на сходно събитие. Междувременно били направени и безуспешни опити да се свърже по телефона с подателката.

По-късно дамата, подала подправения сигнал, била открита. Във въпросната заран тя дружно със своите щерка и родители посетила дома на собствен другар, където постоянно ходела неканена.

Междувременно обвинената решила да се пошегува, като подаде сигнал на 112. Взела телефона на домакина и позвинила, като се показала с подправени имена.

По време на разпитите дамата си признала, че по време на "шегата " била използвала алкохол.

Заради подправения сигнал шуменският съд ѝ постанова санкция 1500 лв., както и разноските по делото - 234 лв..

Решението предстои на обжалване и митинг.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР