150 милиона долара - това е обезщетението, което майката на

...
150 милиона долара - това е обезщетението, което майката на
Коментари Харесай

Семейството на Ники Минаж иска 150 млн. долара от обвинения за смъртта на баща ѝ

150 милиона $ - това е компенсацията, което майката на Ники Минаж желае. Оказва се, че тя е подала иск за съответната сума пари против мъжа, упрекнат за гибелта при злополука на бащата на рапърката предишния месец, а това заяви юрист на Карол Мараж.

Припомняме, че Чарлз Полевич е упрекнат, че е блъснал с автомобила си 64-годишния Робърт Мараж в Лонг Айлънд на 12 февруари и избягал, без да се обади на незабавна помощ. Мараж издъхна в болница на идващия ден. Полевич е задържан дни по-късно по обвинявания, че е напуснал мястото на случая и за подправяне на доказателства. Той обаче съобщи, че е почтен и бе освободен под гаранция.

Виж още:

" Полевич е бил освен безконтролен и нехаен, само че и по-загрижен да избяга и да се скрие, в сравнение с да потърси помощ ", написа в Twitter Бенджамин Кръмп, един от юристите на Карол Мараж, оповестяват от Dariknews

Ники Минаж не е правила публично изказване във връзка със гибелта на татко си. Съпругата на жертвата Карол, която била разграничена с Робърт Мараж, съобщи по-рано, че е " доста, доста, доста щастлива " поради ареста на Полевич и че децата на Мараж " са задоволени ", че обвиненият е бил арестуван. Предстои обаче да разберем по какъв начин ще се развие този случай.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР