150 лв. ще трябва да брои всеки почитател на Пиленцата

...
150 лв. ще трябва да брои всеки почитател на Пиленцата
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако искат 150 лв. за видео поздрав

150 лева ще би трябвало да брои всеки обожател на Пиленцата от Монако, с цел да си направи видео с тях.

Ако клипът е единствено с единия от звездната двойка, цената ще спадне на 100 лева Това изясни самата Нина Димитрова във връзка идната почитател среща, която със брачна половинка ѝ Боби Манекена провеждат за първи път в Пловдив.

„ Нашите фенове от 4 години непрекъснато ни питат по кое време ще създадем почитател среща. Най-накрая тя е реалност и ще бъде проведена в родния ни град Пловдив. Разбира се, сме избрали доста първокласен ресторант, с цел да подхожда на равнището ни “, сподели още Нина. Пиленцето изясни, че за своите фенове са подготвили доста изненади. „ Разбира се, че който желае, ще може да се снима с нас там на място, само че единствено фотография, ние сме инфлуенсъри, видеа и поздрави се заплащат, време е хората да схванат, че не се надуваме, само че това е нашата работа “, посочи тя. Най-ВИП премията за почитателите ще бъде първокласен трансфер до Монако, който ще направи самият Боби. Еднократно, тъй като това е първокласна услуга “, сподели още Нина.

Надпреварата за ВИП услугата ще бъде пусната под формата на игра в профила на звездната двойка, а печелившият ще бъде изтеглен по време на събитието. Нина разкри, че все още ползата е огромен и има много запитвания, и прикани, които желае да се види с тях, да побърза, тъй като местата са лимитирани. В взаимозависимост от това какъв е триумфът на първата самодейност, ще преценяват дали да създадат и други такива. По време на вечерта Нина е възнамерявала да смени три тоалета, единият от които е суперскъп за нея, защото е платен за аления килим в Кан. Разбира се, и брачният партньор няма да изневери на обичаната си марка, с която стана известен, написа " Телеграф ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР