150 лв. ще трябва да брои всеки почитател на Пиленцата

...
150 лв. ще трябва да брои всеки почитател на Пиленцата
Коментари Харесай

150 лв. броят балами за видео с Пиленцата от Монако

150 лева ще би трябвало да брои всеки обожател на Пиленцата от Монако, с цел да си направи видео с тях.



Ако клипът е единствено с единия от звездната двойка, цената ще спадне на 100 лева Това изясни самата Нина Димитрова във връзка идната почитател среща, която със брачна половинка й Боби Манекена провеждат за първи път в Пловдив.

Лукс

„ Нашите фенове от 4 години непрекъснато ни питат по кое време ще създадем почитател среща. Най-накрая тя е реалност и ще бъде проведена в родния ни град Пловдив. Разбира се, сме избрали доста първокласен ресторант, с цел да подхожда на равнището ни “, сподели още Нина. Пиленцето изясни, че за своите фенове са подготвили доста изненади. „ Разбира се, че който желае, ще може да се снима с нас там на място, само че единствено фотография, ние сме инфлуенсъри, видеа и поздрави се заплащат, време е хората да схванат, че не се надуваме, само че това е нашата работа “, посочи тя. Най ВИП премията за почитателите ще бъде първокласен трансфер до Монако, което ще направи самият Боби. Еднократно, тъй като това е първокласна услуга “ , сподели още Нина.

Игра


Надпреварата за ВИП услугата ще бъде пусната под формата на игра в профила на звездната двойка, а печелившият ще бъде изтеглен по време на събитието. Нина разкри, че все още ползата е огромен и има много запитвания, и прикани, които желае да се види с тях, да побърза, тъй като местата са лимитирани. В взаимозависимост от това какъв е триумфът на първата самодейност, ще преценяват дали да не създадат и други такива. По време на вечерта Нина е възнамерявала да смени три тоалета, единият от които е суперскъп за нея, защото е платен за аления килим в Кан. Разбира се, и брачният партньор няма да изневери на обичаната си марка, с която стана известен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР