15-ти септември винаги е изпълнен с най-хубавите емоции. Хиляди деца

...
15-ти септември винаги е изпълнен с най-хубавите емоции. Хиляди деца
Коментари Харесай

Д-р Теодора Иванова: Ключът към по-доброто бъдеще е качествено образование

„ 15-ти септември постоянно е изпълнен с най-хубавите страсти. Хиляди деца за първи път прекрачват прага на учебното заведение, изпълнени с любознание и упования. От през днешния ден ги oчакват нови провокации и доста занимания. Училището е мястото, където се получават познания и умения. Тук са и най-хубавите години на другарство, шерване и поддръжка. Бъдете ученолюбиви и амбициозни, тъй като това е вярната рецепта за триумф “, по този начин доктор Теодора Иванова, ръководител на ДАЗД се обърна към учениците във връзка 15-ти септември.

Д-р Иванова пожела на учениците и учителите сполучлива образователна година, в която за следващ път да сме очевидци на достиженията на българските деца и добави, че ангажимент на всички възрастни е децата да обичат и да се усещат спокойни и стимулирани в учебната среда.

Председателят на ДАЗД взе участие в празника във връзка началото на новата образователна година в 2. СУ „ Акад. Емилиян Станев ” в гр. София, където дружно със служебния вицепремиер и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров, с началника на РУО – София-град доктор Ваня Кастрева, Ева Жечева, шеф в дирекция „ Права на детето “ към Омбудсмана на България и с шефа на учебното заведение доктор Елеонора Лилова откриха галерия „ Знай своя жанр и език “ с ликовете и историите на значими българи. Инициатива е взаимна сред Държавната организация за протекция на детето и 2. СУ „ Акад. Емилиян Станев ” Д-р Иванова поздрави учениците и екипа на учебното заведение за постигнатите им високи резултати. Тържествен водосвет за здравето и благополучието на децата и учебната общественост на 2. СУ отслужи Негово Преосвещенство Белоградчишкият свещеник Поликарп.

И заместник-председателя на ДАЗД Ивайла Касърова се включи в откриването на образователната година в СУ „ Темелко Ненков “ в гр. Перник.

„ Пожелавам Ви учебното заведение да е едно от най-любимите Ви места. Да трупате познания, тъй че на следващия ден да сте сполучливи младежи, да играете със своите връстници, тъй като тук е мястото освен за образователни предмети, само че и за най-истинските другарства “, сподели по време на празника Ивайла Касърова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР