15-ти пореден мандат спечели най-дългогодишният избираем кмет в Родопите Явор

...
15-ти пореден мандат спечели най-дългогодишният избираем кмет в Родопите Явор
Коментари Харесай

Кмет на родопско село спечели 15-ти пореден мандат

15-ти следващ мандат завоюва най-дългогодишният избираем кмет в Родопите Явор Говедаров. Той ръководи едно от най-големите селища в община Смолян от 80-те години на предишния век. Говедаров, повдигнат от ГЕРБ, е спечелил 57.55% от гласоподавателите в Търън, в конкуренция с още двама претенденти.
Прочетете още
Той е управлявал селото в две системи на локалната власт, когато мандатите са били по-кратки. През годините на избори се е явявал с двама до петима съперници, само че постоянно е печелил на първи тур и на балотаж не е ходил.

" Няма по какъв начин да омайваш хората. Ако не те харесват, в случай че не им вършиш работа, няма да те изберат в никакъв случай. Ако гледаш себе си и родата си единствено, няма и да повторят да те изберат. Винаги е имало несъгласни с мен хора в Търън, само че с съгласие съм се справял ", споделя Говедаров пред 24 часа.

Трите най-големи села в община Смолян избраха досегашните си кметове.

Кмет на Широка лъка продължава да бъде Васил Седянков/ГЕРБ/, с резултат от вота непосредствен до този, с който в миналото са избирали Тодор Живков - 93.98%. Нов мандат завоюваха също кметицата на село Момчиловци Сийка Суркова от МК Новото време и на Смилян Чавдар Червенков от ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР