15-ти май по щастлива случайност се размина без трагичен инцидент.

...
15-ти май по щастлива случайност се размина без трагичен инцидент.
Коментари Харесай

Отчаяна бургазлийка се хвърли от мост в Бургас тази сутрин, но събитията след това ще ви оставят без думи!

15-ти май по щастлива случайност се размина без драматичен случай. Животът на млада жена е бил избавен от трима млади бургазлии. За случката описа Стефан Петров, едно от лицата на Организация за протекция на българските жители. Ето какво е написал в персоналния си фейсбук преди минути, представен от " Бургасинфо ".
Видяхме, че във водата има момиче, а на моста имаше няколко индивида, които споделиха, че скочила сама да се самоубива. Веднага се съблякох и скочих. Доплувах до нея и я хванах, само че внезапно се схванах и не можех да я дръпна, а и не съм добър плувец. През това време Иво и Бисер пристигнаха до мен и Иво стартира да тегли момичето, а Бисер ми оказа помощ да се възстановя и двамата доплувахме до плочата.

„ Преди към час с Бисер Русимов и Ivo Ivanov отиваме да вършим крос в Морската градина. Тръгваме и виждаме по какъв начин една патрулка лети към моста и потегля по него, стигайки до самия му край. След 2-3 минути и ние бяхме при тях.
Момчета, българи, бургазлии, откровено се веселя, че ви познавам. Искрено се веселя и ви БЛАГОДАРЯ, че бяхте до мен в този миг. Заедно показахме по какъв начин в тежки обстановки " Спасението е в обединяването ". Колкото сме по-задружни, толкоз сме по-силни! Иво съумя да изтегли момичето до плочата и го избави. Ако не бяха те двамата не знам какво щеше да стане и дали щях да съумея да извадя самичък момичето, и дали въобще щях да съумея и аз да изляза. Важното е, че спасихме човешки живот и всичко завърши без съдбовни произшествия!
Специални благодарности изричам на брат Бисер, който е от #ОЗБГ и ми оказа помощ да доплувам до плочата, като от самото начало беше до мен и ми помагаше, до момента в който Иво вадеше момичето. Благодаря!”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР