15-та поредна година смолянчанинът Минчо Хаджиев организира акции по безплатно

...
15-та поредна година смолянчанинът Минчо Хаджиев организира акции по безплатно
Коментари Харесай

15 години смолянчанин раздава безплатен слодолед

15-та поредна година смолянчанинът Минчо Хаджиев провежда акции по гратис разпределяне на домашно подготвен от него сладолед . За разлика от преди, тази година някогашният синоптик провежда две акции, като първата бе за Деня на детето, а втората преди дни на миньорите от 1-ва и 2-ра промяна на сектор Върба, към „ Горубсо “ - Мадан. По традиция сладоледът е шоколадов, а искащите да опитат от специфичната направа на Хаджиев стават от ден на ден.

„ Реших този път да почерпя сътрудниците, защото от няколко месеца работя там като под земята служащ и поради промените нямам време да провеждам сходно разпределяне на основната в Смолян, а държах да направя още веднъж акция. За разлика от предходни години, през 2018-а са две. Живот и здраве ще продължа с тази традиция и за напред “, разяснява Минчо Хаджиев .

Миньорите били прелестно сюрпризирани, като Хаджиев е употребявал промеждутъка, когато се прави издаването и приемането на новата промяна. Колегите му останали възхитени от качеството на продукта, като се нареждали и за в допълнение.
 безвъзмезден сладолед от Минчо Хаджиев Последно от десерта вкусиха миньорите от Мадан
Първото разпределяне на безвъзмезден сладолед е през 2003 година, като оттогава не пропуща да провежда сходни акции, като много постоянно избира ексцентрични способи, като афишира разнообразни форми на митинг, с цел да получи позволение да организира благотворителните си дела.-->

Хаджиев подготвя сладоледа от домашно мляко, като употребява яйца от локална птицеферма, захар и какао. В множеството случаи прибавя и разнообразни ядки, като най-често това са лешници. Точният метод и способ на подготвяне обаче пази в загадка, като твърди всички, че продуктът минава и цялостна термична обработка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР