15 слънчев ден – Денят е посветен на Божията майка,

...
15 слънчев ден – Денят е посветен на Божията майка,
Коментари Харесай

Слънчев календар - четвъртък - 30.12.2021

15 безоблачен ден – Денят е отдаден на Божията майка, Хранителката на Небесният поток.

Тотем – Бобър, страж на благодатта, знак на отбрана на Земята и света.

Много кротичък, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път.

Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.

Денят е добър за тези, които са осъзнали своето предопределение в живота, своята неповторимост и неповторими качества. Време за откровения и събуждане на качествата. Бъдете мъдри, скромни, реалисти, поредни в делата и постъпките си и подготвени всеки миг да преоцените обстановката и бързо да реагирате.

Ден за уважение към дамите и майките, в който мъжете би трябвало да проявят почитание и респект към тях, би трябвало да се доверяват повече на женската вътрешен глас, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден би трябвало да се заобикалят.

Денят е отдаден на естествените стихии. Ден за единство на човек с Природата. Добре е да се прекара известно време измежду нея и да се заредите с сила. Ден за откровения и събуждане на невероятни качества.

Освобождавайте се от всичко излишно, от остарели канони и правила. Препоръчва се влажно разчистване на дома, изкъпване. Добре е да се подготвят медикаменти и билкови настойки. Да се заобикаля тежката работа. Не би трябвало да се напрягате, да вдигате тежко. В този ден работата би трябвало да носи наслада другояче по-добре се откажете от нея. Да не се правят никакви финансови интервенции.

Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Подходящи са повече цитрусовите плодове през днешния ден.

Облекло – Добре е да сте облечени по-леко, с по-малко облекла, да се заобикаля парадността в облеклото. Препоръчва се оранжево и сребристо. Ярко-зеления цвят в този момент носи злощастие.

Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, стихия, гръмотевица, цветна дъга. Хубаво е да попаднете под дъжда.

Лоши знамения са всичко, което е обвързвано с огъня, а също прекъсване на водата вкъщи. Ако целия ден ви мъчи жадност – неприятности. Ако ненадейно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой непосредствен или гибел.

Сънища – Сънищата са оракулски. Сън обвързван с водата – триумф, пари, премия. Да видите небето и да летите насън – подсилване на здравето. Прием на храна – положително уведомление, помощ. Ако сънувате, че обличате дреха – знак за пътешестване, промени. Не е хубаво да сънувате животни и птици. Да милвате куче – знак за изменничество от близки хора, котка – измама и кражба.

Числа на деня – 15, 74, 81
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР