15 семейства в нужда вече имат своя нов дом. Те

...
15 семейства в нужда вече имат своя нов дом. Те
Коментари Харесай

В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом! Кметът Илко Стоянов им предостави ключове от общински и социални жилища, в които ще бъдат настанени

15 фамилии в потребност към този момент имат своя нов дом. Те получиха ключове за обществени и общински жилища от кмета на Благоевград Илко Стоянов, който организира среща с тях. На нея бяха разисквани съществени проблеми, които новонастанените фамилии имат в всекидневието си, както и благоприятни условия за разрешаването им. В огромна част от фамилиите има и деца.

Предоставените общински жилища са разположени на разнообразни места в регионалния център на Пиринско. На срещата участва и Емилия Халилова, шеф на дирекция „ Социална и жилищна политика “, както и специалисти от Общинска администрация. „ Вярвам, че ще бъдете положителни стопани на новите си домове. Община Благоевград, в мое лице, е отсреща да оказва помощ на хората в потребност, с всичко което е в пълномощията и по силите ни.

В навечерието на най-големия християнски празник поисквам Исус Христос и Божията майка да бдят постоянно над вас и да ви закрилят “, сподели по време на срещата кметът Илко Стоянов.

Той благодари на Емилия Халилова, шеф на дирекция „ Социална и жилищна политика “ и целия екип, направил настаняването допустимо преди най-големите християнски празници. Кметът на Благоевград Илко Стоянов води поредна и целенасочена обществена политика с грижа за най-уязвимите групи в обществото.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР