15 от най-тунингованите красавици влизат в битка за „Мис Силикон

...
15 от най-тунингованите красавици влизат в битка за „Мис Силикон
Коментари Харесай

Милен Цветков сваля силиконката Виктория Петрова

15 от най-тунингованите хубавици влизат в борба за „ Мис Силикон на десетилетието. Десетото издание на скандалния конкурс „ Мис Силикон “ ще избере най-популярната и обичана мацка, за която почитателите към този момент гласоподават на фейсбук.

Скандална, разкрепостена и секси, 22-годишната Виктория Петрова е една от претендентките за купата „ Мис Силикон на десетилетието”.

Снощи тя бе посетител в „ Часът на Милен Цветков “. Водещият се впечатли от разголените форми на хубавицата и й предложи да я наметне със сакото си. Тя пък му сподели, че постоянно й е горещо в неговата компания. Лекия флирт бе преустановен, откакто Вики съобщи, че има сериозен другар от няколко години.

Моделката показа, че състезанието „ Мис Силикон 2017 “ й е донесъл неочаквана известност, която й оказва помощ в бизнеса със студиото за грим, в което се изсипват куп известни мацки.

Виктория е безапелационна, че не се надява да стане първа в конкуренцията за короната „ Мис Силикон на десетилетието”.

„ Има много девойки, които са по-популярни от мен през годините. И не го споделям от невзискателност, а тъй като съм наясно с нещата. Но в последна сметка хората които гласоподават във фейсбук страницата на „ Мис Силикон “ ще дефинират коя е най-достойната за короната “, сподели Вики.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР