15 млн. лв. повече за БАН, не знам защо се

...
15 млн. лв. повече за БАН, не знам защо се
Коментари Харесай

Борисов за БАН: 15 млн. лв. повече, а пак се карат

15 млн. лева повече за Българска академия на науките, не знам за какво се карат в този момент. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на показване на ново проучване за контрабандата на цигари в България за първото тримесечие на 2018 година
Така той разяснява писмото на метеоролозите от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), с което те го предизвестиха, че ще спрат работа, в случай че Българска академия на науките не спре " с дейностите си против Национален институт по метеорология и хидрология и управлението му ".
Премиерът не пропусна да се похвали, че с приходите в бюджета от контрабанда са разрешили на държавното управление да направи доста в обществената сфера. " За заплатите на Министерство на вътрешните работи, и на учителите, и на чиновниците на пандизите, за въоръжение и техника, за пенсионерите по Коледа и Нова година ", съобщи Борисов.
" 10 млн. лева повече за Софийския университет, предходната седмица милиони дадохме и за метрото в София, за общините - за всяка махала да се направи ритуален дом, игрище, път, детска площадка и така нататък Има места, на които даже не е имало път, а сме дали ", добави още той.

" Много съществено сме се подготвили за " жътвата " на канабиса, поучавам жътварите да не отиват да жънат ", заплаши Борисов.
" Предупреждавам ги и ги поучавам да не отиват да жънат, следим ги от горната страна и ги чакаме. Наблюдаваме нивите и чакаме да ги ожънат, с цел да има доказателства за пред съда, с цел да покажем, че не е израсъл на самотек. Предупреждавам ги, тъй като по-добре да знаят и да не се вкарват в пандиза. Положили са труд, садили са го, само че да не го прибират. Моят съвет към основните жътвари е това. Добре сме се подготвили ", настоя министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР