15 млн. лева се отпускат за училища и детски градини

...
15 млн. лева се отпускат за училища и детски градини
Коментари Харесай

Борисов раздаде милиони за манастири и детски градини

15 млн. лв. се отпускат за учебни заведения и детски градини в Столична община. Това разгласи министър председателят Бойко борисов по време на съвещание на Министерски съвет. Той напомни какъв брой доста детски градини са издигнати до този миг по време на ръководството на ГЕРБ, като си и напомни времето, когато той беше кмет на София.

Преди това той разгласи и сумите, които ще получи Рилският манастир - 600 000 лв. за ремонта, както и 1,3 милиона за пречиствателната станция на Светата обител. Вчера министър председателят беше в манастира, където към този момент даде обещание помощ.

По 200 000 лв. се отпускат за Бачковския и за Троянския манастир, за храма в Кръстова гора - 300 000 лв.. За Духовната академия се отпускат 500 000 лв., като през есента за там ще бъдат дадени още 400 000 лв., разгласи още Борисов.

Освен това по пътя за Рилския манастир имало рисково свлачище, която още през днешния ден районният министър Петя Аврамова ще инспектира Борисов упорства от идната седмица да се вземат ограничения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР