15 милиона лева ще бъдат отделени за изграждането на детски

...
15 милиона лева ще бъдат отделени за изграждането на детски
Коментари Харесай

Борисов от село Люляково: Силата на нашето правителство е връзката с хората ВИДЕО


15 милиона лв. ще бъдат отделени за построяването на детски кътове в офисите на компании, които аплайват за това. Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване в цех в Бургаско.

1125 души личен състав има предприятието „ Нурсан Отомотив “ в село Люляково, Бургаско, като общо личният състав е 1800 българи.

Предприятието създава електроинсталации за Форд, и текстил за известна марка облекла.



Така, както е основана мярката 60/40, с нея се работи доста елементарно, няма административна тежест и пречки и спънки.

Общо всички сдружения получават към 800 000 лв. на месец, като няма нито един скъсен служащ, а в противен случай, – назначават се нови, оповестиха от управлението на компанията.

„ От другата седмица компаниите ще могат да създадат и детски кътове – децата ще се социализират, родителите ще са спокойни. Отделили сме към 15 милиона за това “, заяви Борисов.

68 милиона отиват за поддръжка на компании над 500 хиляди лв. оборот – да си създадат загради, обособени входове и прочие, с цел да могат да работят при новите условия на коронакризата.

В туризма ограниченията за поддръжка са 80 на 20, с цел да не се допусне затваряне на производства и стопанската система да продължи да работи. Вчера Англия изтегли 40 милиарда заем, представете си какво значи това, заяви министър председателят. „ Най-важно за хората е да знаят, че имат работа, само че и сигурност – по тази причина поддържаме компаниите за закупуване на маски и шлемове, с цел да имат служащите сигурност “.

Веднъж в седмицата министър Ангелов като си дава брифинг за здравни тематики, ще заключи какво е положението на медицинските служащи с COVID-19, участваме и със 160 милиона лв. за ваксини и медикаменти, в случай че бъдат открити, добави Борисов.

Обвиняват ни в нелепости, че сме работили с Движение за права и свободи дружно – нелепости. От 10 кмета 9 са на Движение за права и свободи, само че това не значи да не им създадем пътищата в районите, тъй като тези пътища вършат работни места, добави Борисов.

“Докато другите приказват, ние работим. Силата на нашето държавно управление е връзката с хората ”, заключи министър председателят.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР