15-месечна условна присъда с изпитателен срок от 3 г. договори

...
15-месечна условна присъда с изпитателен срок от 3 г. договори
Коментари Харесай

С условна се размина Стоян от Калековец, отвлякъл и заплашил с убийство бившата си

15-месечна условна присъда с изпитателен период от 3 година контракти Стоян Дончев от пловдивското село Калековец, отвлякъл някогашната си другарка. 28-годишният мъж призна виновност пред Окръжния съд в Пловдив и подписа съглашение с прокуратурата.

Стоян и потърпевшата Запрянка Махмудиева имали връзка. В края на 2022 година обаче дамата решила да го напусне и се върнала при родителите си в Чешнегирово. На 18 декември Дончев решил да си я върне и тръгнал с кола към селото. Щом видял Запрянка, той я принудил да влезе в автомобила и потеглили. В Садово той се заканил да я убие, което възбудило състоятелен боязън у Махмудиева.

Пострадалата жена не се появи в залата на Окръжния съд, а адвокатката ѝ не подвигна при опит да бъде открита по телефон. Стоян Дончев призна напълно виновността си и се контракти за едно общо най-тежко наказване. Ще би трябвало да заплати и разноските.

Решението на Окръжния съд в Пловдив, с което съглашението е утвърдено, е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР