15 лунен ден от 17:54 часа на 22 октомври до

...
15 лунен ден от 17:54 часа на 22 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 23 октомври 2018 година

15 лунен ден от 17:54 часа на 22 октомври до 18:22 часа на 23 октомври

Период на пълнолуние, сериозен ден, време за скотски изкушения и астрални борби. Контролът върху личното държание е прекомерно отслабен, инстинктите преливат. Под въздействието им може да се извършат всевъзможни нелепости. Основното прелъщение за деня е чувството за власт над другите хора.

Добре е да се практикуват всевъзможни форми на аскетизъм, да се побеждава плътското, да бъдем чисти, да направляваме страстите, да се концентрираме на духа, да укротяваме своите пристрастености и стремежи, да усилваме самодисциплината.

Полезно е да пазиме справедливостта. Лош знак в този ден е кавга, а добър – куче, дори и в случай че лае. Не се поддавайте на внушения, не мързелувайте.

Силен ден, изпълнен с доста динамичност и воля. В нас ще има доста целенасоченост и доста стремежи за цели и проекти. Наближава Пълнолунието, което ще е в знака Овен, а това, в допълнение, е една мощна кулминационна точка за интервала. Очакват ни някои изненади, непредвидими събития, които могат да трансформират доста неща към нас.

Нека не бъдем сприхави и избухливи, и не толкоз настъпателни и бурни в страстите си. Нека податлив силата в себе си, като намерим метод да я изразходим по един друг метод, който да е конструктивен за нас и всички други.

И в любовен проект, може да усетите доста изненади, и да усетите, че възприятията и страстите ви са мощни и ескалиращи.

Постарайте се да укротите тези мощни усеща и да хармонизирате към себе си силата, която може да е допълнително, на моменти.

Възможно е да осъществите доста свои планове и хрумвания, тъй като ще имате силата и капацитета да го извършите, по един елементарен и бърз метод.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР