15–километрова колона от коли се е била образувала на магистрала

...
15–километрова колона от коли се е била образувала на магистрала
Коментари Харесай

Сигнал до Lupa.bg: Тапа на Струма, а катаджии и жандармеристи пият кафе

15–километрова колона от коли се е била образувала на автомагистрала „ Струма ” в завършек на предходната седмица, а катаджиите, които били на промяна тогава, пиели умерено кафе дружно със свои сътрудници жандармеристи, алармира пред  Lupa.bg наш четец, който се е прибирал от Гърция.

„ Границата минах за не повече от 10 мин, а пътуването ми до София продължи най-малко 5 часа. Имаше 15-километрова колона преди Кресна, по-късно още една преди Благоевград, а преди разклона за Банско ченгета пиеха сладко кафе в крайпътното барче. Тапите бяха поради нерегулирани кръгови кръстовища. Ако униформените си гледаха работата, нямаше да има такива огромни тапи ”, възмущава се водачът.

По думите му при Драгичево в посока Княжево е имало още една запушалка. „ Нямаше конуси, които да осигурят две платна на входа за София. За това, несъмнено, не са отговорни служителите на реда, а АПИ ”, добави читателят ни.

Именно поради блокирания трафик тогава са станали две произшествия край Симитли с присъединяване на пет коли. При случаите леко е потърпевша 25-годишна жена.

Едната злополука е породена от лек автомобил, който не съблюдава преимуществото при излизане на основен път Е-79. В него се удрят още три коли. Леко потърпевша е лидерката на едната кола, която след обзор в болница е освободена за домашно лекуване.

На 50 м от този случай следва верижен удар с дребни вреди сред други два леки автомобила.

Въпреки командированите 8 500 служители на реда по пътищата безумията там не престават. Катаджиите работят единствено по време на оповестените акции за лъскане на имиджа, по-късно си почиват. В резултат на това злополуките се усилват дружно със починалите в тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР