15 издирвани лица са установени по време на полицейска операция

...
15 издирвани лица са установени по време на полицейска операция
Коментари Харесай

15 издирвани са установени по време на полицейска операция

15 търсени лица са открити по време на полицейска интервенция в кюстендилско. Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.

Специализираната полицейска интервенция се организира на 17 януари. Нейната цел е предприемане на превантивни ограничения по запазване на публичния ред, противопоставяне на противозаконната миграция, използването и разпространяването на наркотични субстанции, инспекции по линия на " Икономическа полиция “ и търсене на лица.

Операцията е осъществена от чиновници на районните полицейски ръководства в Кюстендил и Дупница, Главна дирекция "  Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма, както и представители на Национална организация за приходите.

На територията на двете районни ръководства са тествани 74 моторни транспортни средства, 111 лица, открити са 15 лица, оповестени за общодържавно търсене.

Образувано е 1 досъдебно производство в Районно ръководство - Дупница за закононарушение, обвързвано с опиати, тествани са 2 търговски обекта – в единия нарушавания не са открити, в другия са осъществили дейности по подготвеност чиновници на Национална агенция за приходите. Не са позволени нарушавания на публичния ред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР