15-и ден няма и следа от 17-годишната Ивана от Дупница

...
15-и ден няма и следа от 17-годишната Ивана от Дупница
Коментари Харесай

15-и ден без следа от Ивана от Дупница

15-и ден няма и диря от 17-годишната Ивана от Дупница и не се знае къде се намира. Продължава нейното търсене на национално равнище. От полицията оповестиха, че се стопира претърсването в региона на Дупница и покрайнините.

Издирването на момичето ще продължи с разнообразни оперативни действия. Всяка информация за изчезналото момиче ще бъде детайлно прегледана.

Хиляди декари повърхност бяха претърсени в региона на града и покрайнината с присъединяване на полиция, жандармерия, горски чиновници и доброволци. Засега единствената диря е откритото ѝ яке на основния път Е-79 покрай тунелите на Дупница.

" Предстои съвещание на Кризисния щаб в понеделник. Ще желая от всички, които участват там - началника на полицията, на пожарната, публична информация до къде е стигнало издирването. Предстои през днешния ден полицията да разгласи публично, че стопира издирването на Ивана ", сподели Първан Дангов, кмет на община Дупница.

Родителите на момичето са били предходната седмица на среща с кмета и са признали, че намират виновност в себе си.

" Трябва да помислим по тази причина за какво се стигна до тук. За мен обаче е реалност, че Ивана не получи мартеница от майка си и татко си на 1 март. За Ивана през днешния ден приказваме тъжно, само че предстоят изводите ", сподели още кметът на Дупница.

Случаят с Ивана повдига въпроса за това какъв брой готови са учители и родители да реагират на деца в риск. Кметът на Дупница сподели още, че се надява да бъдат взети съответни ограничения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР