15-годишно момиче е изнасилвано многократно от най-малко 12 души в

...
15-годишно момиче е изнасилвано многократно от най-малко 12 души в
Коментари Харесай

15-годишна с български корени е изнасилена многократно на Крит, баща ѝ се самоуби

15-годишно момиче е изнасилвано неведнъж от минимум 12 души в гръцкия град Милопотамос на остров Крит. Майката на детето е българка, а съгласно гръцките медии изнасилванията са станали през 2022 и 2023 г. 

Гръцката полиция проверява 12 души за тежкото закононарушение. Сред тях има гърци и чужденци, а главен обвинен е 38-годишен пакистанец, който излежава присъда в пандиза по друго дело. Според следствието той е работил за 50-годишния татко на изнасиленото момиче.

Делото е предадено на прокуратурата в Ретимно, която проверява случая и не изключва опцията 38-годишният пакистанец да е склонявал към проституция малолетното момиче. Направена е съдебномедицинска експертиза на жертвата, която открива, че е била изнасилена от няколко мъже, оповестява 24 часа.

Един от обвинените е 19-годишен, който отхвърля да е плащал на момичето, с цел да прави секс с нея.

„ Запознах се с нея предходната година. Изглеждаше ми към 15-годишна. Излизахме известно време, само че в никакъв случай не съм ѝ плащал. Познавах татко ѝ, само че не знаех, че е негова щерка. В един миг прекратихме контакт и когато я потърсих, неин родственик ми сподели да не я тормозя повече “, споделя той, представен от гръцкия уебсайт parapolitika.

В началото на януари полицията претърсва къщата на 15-годишното момиче. Според родственици едвам тогава татко ѝ научава за гаврата с щерка му. 50-годишният мъж напуща къщата и купува газова бутилка.

Няколко дни по-късно мъжът е открит в колата си с отворена газова бутилка до него. Според управляващите мъжът се е самоубил. Близък до фамилията споделя, че почерненият татко оставил записка, в която написа:

„ Не мога да понеса това, което научих за щерка ми. Благодаря на полицията за това, което свърши. Моля ви, не отнемайте детето от майка му. Претърсете мобилния телефон на щерка ми, с цел да разберете истината “.

Мая Йорданова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР