15-годишно момиче беше арестувано по неизвестни обвинения, след като властите

...
15-годишно момиче беше арестувано по неизвестни обвинения, след като властите
Коментари Харесай

Сбиване в училище в Хейзълууд: Тийнейджър арестуван, след като момиче на 15 години се бори за живота с нараняване на главата

15-годишно момиче беше задържано по незнайни обвинявания, откакто управляващите откриха, че тя е в последна сметка виновна за сборичкване в учебен двор, което напусна едно момиче в болница с пострадване на главата.

Вдъхващо боязън видео обиколи обществените медии, показващо 15-годишно момиче, повалено от собствен сътрудник младеж в чеп и черна риза. В ужасяваща сцена още деца се тълпят в близост и стартират да ритат към този момент поваленото момиче. След това те излизат от фрагмента, оставяйки първичния нападател да прикова жертвата към земята, удряйки главата й в бетона.

Тревожната офанзива завършва, когато 15-годишното момиче стопира да се движи. По-голяма блъсканица я заобикаля, с разнообразни деца, които си разменят удари, не запомнили или безразлични към падналия младеж, който лежи беззащитен. Полицията, която се втурнала на мястото след приемане на сигнали за сбиването, разкрила, че момичето е получило сериозна рана на главата и бързо я откарала в болничното заведение.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Тийнейджър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР