15-годишно момче със забавено развитие е обвинено в блудство с

...
15-годишно момче със забавено развитие е обвинено в блудство с
Коментари Харесай

15-годишно момче от Варненско със забавено развитие е обвинено в блудство с три момченца!

15-годишно момче със забавено развиване е упрекнато в блудничество с три момченца на възраст сред 5 и 9 години. Младежът беше пуснат от ареста, откакто Варненският областен съд промени мярката му за неотклонение, предава Дарик.  

Родителите на обвинения са разведени и той живее с майка си и нейния другар. Според заключенията на направените експертизи момчето е с умствена назадничавост, поведенческо и прочувствено разстройство.

Защитата му уточни, че следва да премине на самостоятелна форма на образование, както и да бъде освидетелстван от психиатър. 

В правосъдната зала участваха родителите на обвинения, които увериха, че ще създадат всичко допустимо синът им да бъде под непрекъснато наблюдаване и надзор.

Освен това контактът с потърпевшия му племенник ще бъде краткотрайно прекратен. 

Според съда няма заплаха 15-годишното момче да се укрие, защото и двамата му родители имат непрекъснати адреси.

Деянията са с висока степен на социална заплаха, само че задачата на мярката е да не бъде осъществено ново закононарушение и да не се пречи на следствието, което може да бъде изпълнено и посредством контрол на родителите.

Те се задължават да упражняват образователен контрол върху момчето и да обезпечат явяването му пред проверяващите органи и съда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР