15-годишно момче, което е на гости при баба си в

...
15-годишно момче, което е на гости при баба си в
Коментари Харесай

Бизнесмен преби зверски тийнейджър в Благоевград

15-годишно момче, което е на посетители при баба си в Благоевград, е нападнато и ударено с каска по главата от предприемача Денислав Христов, който е прочут като шеф на охранителна компания, написа struma.bg.

Инцидентът е станал през уикенда в Благоевград. Пострадалият Д.С. е с мозъчно разтърсване, след удара в главата за малко изгубил схващане, признат е за лекуване в 16,00 часа завчера в благоевградската болница. Сигнал за случая, който станал в региона на Джамията, е подаден на тел.112 от инцидентни очевидци. Първоначално е обявено, че има пътен случай – велосипедист е блъснат и лежи на земята.

Продавач-консултантката от намиращия се в непосредствена непосредственост магазин първа се притекла на помощ на потърпевшото момче и го сложила да седне на пейката. Пристигналите на място чиновници на полицията открили, че не се касае за злополука. На място на детето е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Благоевград и с кола за спешна помощ е превозено до болничното заведение. „ Внукът ми живее във Варна, дойде на посетители тук, с цел да е дружно със своите братовчеди, и е пребит измежду бял ден в центъра на Благоевград, по какъв начин е възможно такова държание?!”, сподели с паника бабата Мария Новакова.

„ Внукът излезе да се разхожда, след удара е изгубил схващане, единствено съумя да ми изясни, че този водач на БМВ го следил още от моста при алеята за Бачиново по улиците чак до региона над Часовника. Препречил му пътя и внукът го попитал за какво го гони, тогава последвала физическата разпра. Налетял му и го блъснал с каската. След побоя внукът е със мощни болки в челюстта, има травма на мозъка. Уведомиха ме от Спешна помощ в Благоевград за случилото се, незабавно го придружих до болничното заведение. Направиха му проучвания на скенер и го одобриха за болнично лекуване. Внукът ми е живял повече от 6 години в Италия, в този момент е във Варна с майка си, за жалост таткото умря в разцвета на силите си, не разбирам за какво този водач не му е направил забележка, да го предизвести, каква е тази експанзия на улицата…”, заключи бабата.

Тя добави, че същият мъж дошъл пред незабавно поделение, изискал диалог с нея и се извинил, само че стореното към този момент било с последици за детето. „ Пациентът постъпи в Спешно поделение с мозъчна травма, комплициран и изпаднал в потрес от случилото се, оплакваше се от мощна болежка в челюстта”, сподели дежурният доктор доктор Стоянова.

При направените проучвания не е открита лицева фрактура. След извършено тридневно лекуване от хирурзи положението на момчето е стабилизирано”, разясни през вчерашния ден началникът на хирургия доктор Димитров. Служители на полицията пристигнали в болничното заведение и снели пояснения за случилото се, събитията към случая се обясняват. Според осведомени младежът се движел с дребен мотопед, вид скутер, който бил на негов батко и профучал около шофьора
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР