15-годишно момче изчезна във водите на река Дунав край видинското

...
15-годишно момче изчезна във водите на река Дунав край видинското
Коментари Харесай

Драма във Видинско! Дете влезе да плува в Дунава и не излезе, водолази се гмуркат да го търсят

15-годишно момче изчезна във водите на река Дунав край видинското село Връв, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин.
Сигналът за случая е подаден нощес към 20 часа, написа 24 часа.
По първична информация младежът, който е гостувал на баба си, решил да отиде да поплува дружно с още трима свои връстници. Момчетата скочили в реката от пристанището, само че 15-годишният Деян по този начин и не излязъл, описват очевидци. Според локалните риболовци мястото е доста рисково за скачане във водата и плуване. Водата е с огромна дълбочина и има водовъртежи, които са рискови. На дъното пък има и огромни камъни.
Организирано е търсене, в което са се присъединили катери на " Гранична полиция " и екипи на полицията и пожарната във Видин и Брегово. Очаква се и включването на водолазен екип от Монтана.
За случая са осведомени всички Областни дирекции на Министерство на вътрешните работи по течението на река Дунав.
Това е следващият случай на дете, изчезнало във водоем в последните няколко дни. В събота две деца изчезнаха във водите на язовир Камчия, откакто влезнали да плуват. През предходната седмица две деца пък изчезнаха във водите на река Осъм. Телата им бяха открити на 13 юли. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР