15-годишно момче е прието в токсикологията на УМБАЛСМ Пирогов след

...
15-годишно момче е прието в токсикологията на УМБАЛСМ Пирогов след
Коментари Харесай

Момче на 15 г. е в Пирогов след отравяне с алкохол и райски газ в дискотека, свързана с кмета на Правец

15-годишно момче е признато в токсикологията на УМБАЛСМ " Пирогов " след приложимост на алкохол и божествен газ в дискотека в град Правец.

Майката на потърпевшото момче оповестява, че синът ѝ е изпаднал в безсъзнание и макар положените грижи за него в локалната поликлиника се е наложило да бъде превозен до София с 1.43 промила алкохол в кръвта.

Според описа ѝ - случаят се е случил в дискотеката, притежавана от кмета на Правец Румен Гунински.

Гунински ръководи общината от 2011 година насам, като преди този момент е бил общински консултант в продължение на 16 години. Зад кандидатурата му непроменяемо стои Българска социалистическа партия - партията, чийто водач.

През 2009 година синът на Румен Гунински, който също носи неговото име, беше похитен и държан в плен в продължение на повече от 40 дни.

В момента 33-годишният Гунински-син е притежател на няколко сдружения с името " Фламинго " - по този начин се споделя и бар-дискотеката в центъра на Правец, на площад " Тодор Живков ".

Майката на потърпевшото момче упорства да се потърси отговорност от кмета поради допускането на малолетни лица в дискотеката и продажбата на алкохол в нарушаване на експлицитни забрани.

" Защо в Правец всички знаят какво се случва в дискотеката, благосъстоятелност на кмета на града Румен Гунински, само че всички си мълчат? Защо в дискотеката се позволяват малолетни лица с хвърчащи, попълнени от който и да е заявления, макар, че в тях категорично се показва, че би трябвало да са попълнени от родител. Защо в дискотеката се продава алкохол на малолетни лица? Стандартната имитация на лицето, представящо се за шеф на дискотеката (да се чете синът на Румен Гунински) е, че “те по този начин си идват - пияни ”. Ако това е по този начин, за какво защитата на дискотеката позволява вътре малолетни лица използвали алкохол?Защо в дискотеката се продават балони с божествен газ на малолетни лица? ", написа Елица Йорданова.

Тя пита още за какво никой не е ревизирал " какво се случва в единственото заведение в града, от което се чува мощна музика в 2:30 сутринта ".

" Замислете се, погледнете децата си, отново помислете и след това отговорете на себе си. Защото в случай че тази нощ, “не дай си Боже ” имахте потребност от кола за спешна помощ за вас, вашето дете, ваш непосредствен, другар или родственик, тя нямаше да е разполагаем. Тази нощ единствената кола за спешна помощ в Правец кара моя наследник към токсикологията на Пирогов ", написа още тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР