15-годишно момче е било простреляно в корема с въздушна пушка

...
15-годишно момче е било простреляно в корема с въздушна пушка
Коментари Харесай

Мъж стреля по 15-годишно момче и нападна друго

15-годишно момче е било простреляно в корема с въздушна пушка в нощта на 26 август, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Видин. Сигналът е подаден от болничното заведение, където момчето постъпило за лекуване.
 
Установено било, че случаят зародил на 25 август към 23.30 ч. в центъра на Брегово, наоколо до кафе-машина, благосъстоятелност на 50-годишен мъж. Приближавайки към кафе–машината, притежателят забелязал до нея две момчета, заплашил ги с въздушна пушка и блъснал с приклада й в региона на рамото едното от тях.

След това създал изстрел, насочвайки пушката към другото момче и го прострелял в региона на корема. Непълнолетният се прибрал вкъщи и по-късно, съпроводен от татко си, посетил болничното заведение.
 
Настанен е за наблюдаване, без заплаха за живота, в хирургическото поделение. Въздушната пушка, която не е записана по съответния ред, е предадена с протокол за непринудено предаване от притежателя. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Работата по случая продължава. От полицията не оповестяват какво са правили момчетата край кафе-машината в този късен час.
 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР