15-годишно момче беше убито при стрелба в американската столица Вашингтон

...
15-годишно момче беше убито при стрелба в американската столица Вашингтон
Коментари Харесай

Жертва и ранени при стрелба в американската столица

15-годишно момче беше убито при пукотевица в американската столица Вашингтон в неделя вечер, оповестява Ей Би Си Нюз.

Други трима, измежду които и полицейски чиновник, са били ранени. Стрелбата е станала в регион, цялостен с магазини, заведения за хранене и питейни заведения, където се е провеждал безвъзмезден концерт по случай 16 юни, съобщи News.bg.

Преди да бъде открит огън по тълпата, полицията е записала още два случая - сборичкване и навалица на хората. По тази причина концертът е бил анулиран, защото съгласно органите на реда не е бил задоволително обезопасен. Към момента огнестрелното оръжие, употребявано при стрелбата, не е намерено и няма обвинен за нападението.

Тримата потърпевши се възвръщат в районна болница. Синдикатът на полицията на окръг Колумбия удостовери в Туитър, че един от членовете му е прострелян и откаран в болничното заведение " в устойчиво положение ". На 3 юни президентът на Съединени американски щати Джо Байдън направи послание към нацията по отношение на поредност от скорошни всеобщи стрелби в страната и притисна законодателите да подхващат решителни дейности, като одобряват ограничавания за оръжия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР