15-годишният Виктор Димов от Варна има нужда от спешно лечение

...
15-годишният Виктор Димов от Варна има нужда от спешно лечение
Коментари Харесай

Да помогнем на Виктор да пребори болестта

15-годишният Виктор Димов от Варна има потребност от незабавно лекуване в Истанбул. Сумата от 60 000 евро е непостижима за фамилията му. Тя би трябвало да бъде събрана до десетина дни.
До ноември предходната година Виктор е елементарен деветокласник от ПТГ “Варна ” (бившият Механотехникум), който се радва на живота и прави проекти за бъдещето, когато се появява неочаквана болежка в коляното на десния крайник. Когато предписаните обезболяващи медикаменти и съпътстваща физиотерапия не оказват помощ, обзор с нуклеарно магнитен резонанс демонстрира, че момчето страда от рядко раково заболяване на костите – израстък под коляното (остеогенен сарком на дясната тибия).
Започва незабавна химиотерапия във варненска болница, след края на която лекарите оферират ампутация на крайника и още курсове на терапия, за които не дават очаквания за оптимистичен резултат.
Тогава фамилията на Виктор се свързва с болница в Истанбул, където оферират лекуване без ампутация и с огромна вяра за сполучлив край.
В началото на май Виктор сполучливо минава два курса химиотерапия в турската болница, които целят да понижат тумора, с цел да може да бъде опериран по-успешно.
 Да подкрепим проф. Ваня Недкова - Коларова! Да подкрепим проф. Ваня Недкова - Коларова!
Изтъкнат български доктор има потребност от нашата помощ, с цел да се пребори с тежко и рядко заболяване! Проф. Ваня Недкова Недкова- Коларова...
От няколко дни младежът е във Варна и се усеща доста добре, с отлични индикатори, подготвен за оперативна интервенция, която би трябвало да се случи до десетина дни. Причината за бързането е, че не се знае какъв брой време момчето ще поддържа това положение, което е доста значимо преди интервенцията, споделя майка му Зоя.
Сега фамилията, което е със скромни приходи, прави всичко по силите си да събере незабавно 60 000 евро. В банковата сметка за акцията има 15 000 евро, с които ще се добави нужната сума от 75 000 евро.
Facebook акцията за спасяването на Виктор допира негови връстници от същата гимназия в Сандански и децата за дни превеждат 5000 лева, събрани с общи старания, споделя трогната майка Зоя Стефанова.
“Нямаме думи да благодарим на всички, които ни поддържаха. Но трябват още средства, непостижими за нас. Молим всички, които могат, да се включат с каквото могат ”, приканва Зоя.
Всеки, който желае да помогне може да подари средства на следната дарителска сметка:
 15-годишният Ники има потребност от средства за лекуване 15-годишният Ники има потребност от средства за лекуване
През последните 6 месеца животът на фамилията на Ники се обръща с главата надолу. 15-годишното момче е диагностицирано с тежка диагно...
IBAN: BG55STSA93000027947225
BIC:STSABGSF
Титуляр: Виктор Спасов Димов
Банка ДСК
Повече информация за Виктор можете да намерите в страницата
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР