15- годишният ученик, ранил приятеля си с нож,също e възпитаник

...
15- годишният ученик, ранил приятеля си с нож,също e възпитаник
Коментари Харесай

Инспектори от ДПС работят с ножаря, ранил 14 -годишния Васил от Професионалната гимназия в Благоевград

15- годишният възпитаник, ранил приятеля си с нож,също e ученик на Благовградската професионална гимназия, където учи и раненият 14-годишен Васил. Инспектор от Детска педагогическа стая в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград работят с него и организират разпити към случилото се тази нощ.

Междувременно потърпевшото момче е преместено от хирургия в реанимация, защото претърпя хирургична намеса, с цел да се ревизира положението на вътрешните органи и до каква степен е проникнал ножът. Оказа се, че е обиден черния дроб, откъдето имало и леко кървене. Състоянието му е устойчиво към този момент.

Припомняме, че случаят стана през днешния ден малко след 04. 00 часа, след безобидно момчешко счепкване и заяждане. Заради 2 баскетболни топки 4 момчета, събрали се преди този момент на ваучър, се изпокарали. Единият извадил нож, другият пък имал бокс. Сбили се и с джобно ножче 15-годишният наръгал Васил. Случаят изправи на нокти управлението на учебното заведение, където учат участниците в екшъна, от РИО са почнали инспекция. Родителите на момчетата са разпитвани в полицията, става известно, че някои от тях даже не са забелязали отсъствието на децата си измежду нощ.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР