15-годишният е дете от смесен брак с ирански произход и

...
15-годишният е дете от смесен брак с ирански произход и
Коментари Харесай

15-Годишния Касапин От Надежда Се Хвали: Изобщо Не Ми Пука, Че Ще Ме Осъдят, Аз Съм Си Защитил Моето

15-годишният е дете от разбъркан брак с ирански генезис и най-вероятно сърдит от колажа, решил да се саморазправя. От фрагментите се вижда, че ученикът държи огромен нож, с който е намушкал връстника си. Той е разпитван от други момчета, които го виждат гол до кръста, с ножа в ръка и със следи от кръв по тялото в региона на бул. " Ломско шосе ".

" Виж, аз отпреди желаех да ги удрям. Трима бяха. Изобщо не ми пука, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Ако желаят да ме съдят, в случай че желаят да не ме съдят. Аз и преди желаех да ги удрям ", споделя нападателят.

Тийнейджърите, които снимат клипа, го питат къде е намушкал връстника си, а той демонстрира с ножа корема си и споделя: " Ей тука ".

" Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо ", изяснява ученикът.

Другите момчета го поучават да се маха от булеварда, да се прибере и да се изкъпе. Видеото е снимано, преди младежът да бъде задържан. По-късно той е арестуван.

Намушканото момче пък е превозено в " Пирогов ". От лечебното заведение оповестиха пред Дир.бг, че мултидисциплинарен екип прави животоспасяваща интервенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР